Shkup: Në polici është lajmëruar e zhdukur një vajzë 15 vjeçare

Një vajzë pesëmbëdhjetë vjeçare nga Fshati i Fëmijëve dje ka ikur nga shtëpia në drejtim të panjohur dhe nuk është kthyer.

Marketing

Policia informoi se ikjen e saj në ora 00.20 e ka paraqitur D.K.(55) nga Fshati i Fëmijëve në Stacionin Policor në Gazi Babë.

Policia është duke ndërmarr masa për gjetjen e personit.