Shkup, publikohet tender për blerjen e Eko-Autobusëve të rinjë

Ndërmarrja qarkulluese publike “Shkup” sot ka njoftuar se është publikuar tenderi ndërkombëtar për furnizimin e autobusëve ekologjik CNG.

Marketing

“Procedura do të zhvillohet në pajtueshmëri me rregullat dhe procedurat e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) me të cilën NQP ‘Shkup’ do ta realizojë furnizimin”, thuhet në komunikatë.

Firmat e interesuara më shumë informacione mund të marrin në linkun https://ecepp.ebrd.com/delta/viewNotice.html?displayNoticeId=8066445 dhe duhet të regjistrohen në vegëzën e publikuar.

Dokumentacioni i tenderit është pa pagesë.