Shkup, sanksionohen 60 shofer për parkim jo të rregullt

Një këmbësorë dhe një bashkudhëtarë kanë marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa tetë persona lëndime të lehta në shtatë prej gjithsej 13 aksidente në rrethinën e Qytetit të Shkupit.
Janë zbuluar më shumë shkelje dhe janë sanksionuar 27 shoferë të cilët kanë vozitur më shpejtë nga e lejuara, një shofer në ndikimin e alkoolit, 14 para së të pajisen me të drejtën e drejtimit të automjetit dhe dy fillestarë.

Marketing

Nga komunikacioni janë përjashtuar edhe dy vetura të cilët teknikisht kanë qenë të parregullta dhe 17 automjete të paregjistruara.

Policia e komunikacionit ka shqiptuar 59 gjoba për parkim jo të rregullt, ndërsa me automjetin special “karrotreci” janë larguar 64 vetura.

Policia ka sanksionuar edhe një shofer i cili ka kaluar udhëkryqin në dritën e kuqe të semaforit, dy shoferë nuk kanë dhënë leje për kalim të këmbësorëve, një për rreshtim jo të rregullt dhe një për parakalim jo të rregullt.

 

Marketing