Shkup, shi edhe në autobus (video)

Qytetarët vazhdojnë të sjellin fotografi të ndryshme në rrjetet sociale, të qytetarëve që hasin në vështirësi për shkak të reshjeve të shiut që kapluan edhe sot Shkupin.
Shi binte edhe në autobusët urban kështu që pasagjerët u detyruan t’i hapin ombrellat e tyre dhe të mbrohen nga shiu.

Marketing

Задолжително носење чадор додека се возиш во 24-ка #Јсп

Publiée par KAMAJ.net sur Mercredi 13 juin 2018

Marketing