Shkup, tetë aksidente komunikacioni gjatë ditës së djeshme

Gjithsej tetë persona janë lënduar lehtë në tetë aksidente të regjistruara gjatë ditës së djeshme në Shkup.

Marketing

Policia e komunikacionit ka sanksionuar 68 shoferë të cilët kanë lëvizur me shpejtësi më të madhe nga e lejuara, ndërsa ka përjashtuar nga komunikacioni 10 para se të marrin patentë shoferi, dy fillestarë dhe tetë të tjerë.

Siç informon MPB, nga komunikacioni janë përjashtuar 36 automjete të paregjistruara, dy me defekte teknikisht dhe 201 automobila të cilat janë parkuar në mënyrë të paligjshme.

Me ndihmën e automjetit special karrotreci janë mënjanuar 62 automjete