Ballina Aktuale Shkup, tymi i madh mbulon sheshin e qytetit

Shkup, tymi i madh mbulon sheshin e qytetit

Në sheshin e Shkupit, tek ndërtesa ku ndodhet restoranti ‘Pelister’, për momentin po del tym o madh dhe sipas informacioneve të para, një banesë është përfshirë nga zjarri.

Marketing

Ekipet e zjarrfikësve dhe të policisë janë në vend ngjarje.

Exit mobile version