Shkup, vdes nga plagët personi i cili ishte sulmuar para disa ditëve

Një qytetari i Shkupit S.M (66) i cili nëntë ditë më parë ishte rrahur në Breg të Shkupit, vdiq mbrëm në Klinikën e Neurokirurgjisë, brenda kompleksit të Klinikës Nënë Tereza, njofton Ministrinë e Punëve të Brendshme.

Marketing

Me urdhër të Prokurorit Publik, trupi i të ndjerit iu dorëzua autopsisë.

Policia menjëherë pas dhunës e gjeti dhe e arrestoi abuzuesin A.B. (43) nga Shkupi dhe ka ngritur padi penale kundër tij.

MPB informon se pas dokumentimit të plotë të ngjarjes, kundër personit A.B. do të ngrihen aktakuzë e saktë penale.