Shkup, vëllau therr me thikë vëllanë, janë shqiptarë!

Dy vëllezër janë përleshur mbrëmjen e djeshme në ambulancën e burgut “Idrizovë”, informojnë nga policia.

Marketing

Sipas informacioneve O.A (34) nga Shkupi është therur në pjesën e barkut dhe të dorës nga i burgosuri F.A (34), përndryshe vëllau i tij.

O.A me makinë është dërguar në kompleksin e klinikave “Nënë Tereza” ku ka mbarë ndihmën mjekësore.

Policia nuk ka ende informacione për motivin e përleshjes. Sipas disa burimeve nga burgu, ata janë shqiptarë.