Shkupi sërish goditet nga moti i keq

Pasdite, Shkupi përsëri është goditur nga mot i keq, pasuar nga shiu dhe stuhi të rënda.

Marketing

Reshjet disa ditë më parë shkaktuan dëme materiale për banorët e Shkupit.
Edhe sot një pemë e madhe në lagjen Taftalixhe nga stuhia e madhe u rrëzua duke shtypur një makinë që ishte afër. Tani për tani, nuk ka asnjë informacion nëse dikush ka qenë në makinë gjatë momentit të keq.