Shokë apo ndjenja për Riken? Rrëfehet Fatjoni

Derisa ishin duke bërë një bisedë Fationi dhe Erjola, kjo e fundit e ka pyetur në lidhje me raportin e tij me Riken.

Marketing

Pas aludimeve nga banorët se Fationi ka pëlqim ndaj Rikes, ai i’u përgjigj Erjolës duke thënë se nuk e sheh më shumë së shoqe. Fation: Mos më ngacmo kot, unë e kam shoqe shumë të mirë.

Erjola: Unë s’ju kam ngacmuar, edhe kur iu kanë ngacmuar të tjerët tek loja e rezistencës unë nuk flisja. Është e mirë si gocë.

Fation: Është pak grindavece, por është e mirë. Mua prandaj më pëlqen, nuk është bazike, ka ato intrigat e saj të bukura që të bën për vete.