Shpëtohet i gjithë ekipi i ngujuar në shpellën e Tajlandës

Para pak çastesh janë shpëtuar të 12-të fëmijët dhe trajneri i tyre i futbollit, të cilët për më shumë se 15 ditë kanë mbetur të ngujuar në shpellë.

Marketing

Ditën e djeshme janë shpëtuar 8 fëmijë kurse sot edhe pjesë tjetër e ekipit duke përfshi këtu edhe trajnerin e tyre.

Sipas, “Daily Mail” fëmijët do të dërgohen për ekzaminime mjekësore dhe sikur të tjerët do të shtrihen në spital.
Ndryshe, gjatë qëndrimit në shpellë ata janë furnizuar me ushqim dhe ilaqe.

Marketing