Shprehitë që dëmtojnë zemrën tuaj çdo ditë

Gjithkush dëshiron të ketë një zemër të shëndetshme.

Marketing

Lajm i mirë është se disa shprehi të thjeshta dhe të përditshme mund të bëjnë një ndryshim të madh për të pasur një jetë sa më të shëndetshme, transmeton Klan Kosova.

Ja disa nga shprehitë që i bëni çdo ditë e që dëmtojnë zemrën tuaj:

Shikimi në telelevizion për orë të tëra

Depresioni i pakontrolluar

Pirja e alkoolit

Mishi i kuq

Pirja e duhanit ose të jetosh më dikë që pi duhan

Ndërpreja ose vonesa e medikamenteve

Shmangia e pemëve dhe perimeve

Ushqimet me kalori të dëmshme