Shtyhet mbledhje e Komisionit për mandate

Mbledhja e Komisionit për çështje të mandatit, imunitetit dhe rregullores është shtyrë për ditën e enjte, kjo për arsye se siç mëson Alsat është bërë për shkak të mbledhjes të kreut të Kuvendit me grupet parlamentare, për formimin e trupit koordinues për pajtim kombëtarë.

Marketing

Mbledhja ku do të diskutohet për mandatin e ish-kryeministrit Gruevski do të mbahet të enjten në ora 11.00.