Si i ndryshoi brisku vajzat e showbizzit shqiptar

Pak kush nga femrat e estradës shqiptare kanë ngelur pa bërë ndërhyrje kirurgjike në fytyrat e tyre. Por, janë disa që kanë shkuar në ekstrem.

Marketing

Nëse i shikon sot Luana Vjollcën, Flaka Krelanin, Adelina Tahirin, e edhe ato më të vjetrat si Albërie Hadërgjonaj, dhe i krahason me ndonjë fotografi të shkrepur në ditët e para të karrierës së tyre, nuk beson se bëhet fjalë për të njëjtin person.

Shumica prej tyre e pranojnë se kanë kryer ndërhyrje kirurgjike, edhe pse disa prej tyre thonë se janë ndërhyrje të lehta.

Por, nëse shikon foto e Flaka Krelanit dhe ato të Luana Vjollcës, shihet se brisku në fytyrat e tyre ka punuar shumë.