Si mbeti emri Gjylekar dhe çfarë kuptimi ka? Flasin banorët e fshatit (VIDEO)

Qytetarët e fshatit Gjylekar të Vitisë për Televizionin 7 kanë folur për prejardhjen e emrit të shatit të tyre dhe për kuptimin e tij.

Marketing

Pas Llukarit, Syzana Hajradini ka vizituar një fshat tjetër me emër karakteristik, Gjylekarin. Më shumë rreth këtij fshati dhe historie së emrit të tij e mësojmë përmes materialit.

 

Marketing