Si t’i keni këmbët gati për të mbathur sandalet gjatë verës?

Meqenëse vera po afron, ju duhet të bëheni gati edhe me veshjet dhe të krijoni një koleksion të ri të sandaleve.

Marketing

Pasi gjatë periudhës së dimrit këmbët tona kanë qëndruar me çorape të trasha dhe me çizme, tashmë ju keni nevojë t’i freskoni këmbët.

Shikoni më poshtë disa nga mënyrat për t’i bërë gati për verë:
Përdorni produkte që t’i zbusni këmbët
Lyeni me llak dhe bëjini masazh