Sonte, eklipsi më i gjatë hënor i shekullit të 21

Sonte do të ndodhë eklipsi më i gjatë i Hënës në shekullin 21, i cili pritet të shihet në pjesën më të madhe të Evropës, Azisë, Australisë, Afrikës dhe në një pjesë të Amerikës së Jugut.

Marketing

Do të zgjasë 1 orë e 43 minuta.

Eklispsi do të fillojnë në orën 21:00, sipas kohës britanike të verës.