Sonte ka ‘shi meteorësh’ gjithë natën

Shiu i meteorëve “Leonid”, i cili njihet për vijat e shumta që mund të shihen në qiell, të krijuara nga meteorët, do të arrijë kulmin sonte, natën midis 17 dhe 18 nëntorit.

Marketing

Meteorët do të jenë të dukshëm nga ora 12 e natës e deri në gjashtë të mëngjesit.

Pritet të bien rreth 20 meteorë për çdo orë, edhe pse pamja më e qartë do të jetë larg vendit tonë.
Mundësia më e mirë për t’i parë është në zona të hapura, larg dritave të qytetit.