Sot pa energji elektrike disa pjesë të Çairit dhe Sarajit

Për shkak të punëve teknike në rrjetin elektro-distributiv sot pa energji elektrike do të mbesin një pjesë e komunave Çair dhe Saraj.

Marketing

“Në periudhën nga ora 08:30 deri në orën 15:00 pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e një pjese të rr. “Cvetan Dimov” te furrat “Sibil”, “Çair” dhe “Broduej”, qebaptoret “Pçella”, dhe “Banfiko” dhe dyqanet tjera në afërsi të komunës Çair, dhe në periudhën nga nga 09:00 deri në orën 11:00 shfrytëzuesit e një pjese të fshatit Bojanë dhe shkolla fillore në fshatin e komunës Saraj.