Ballina Lajme Maqedoni Sot pa energji elektrike do të jenë këto komuna

Sot pa energji elektrike do të jenë këto komuna

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në elektro-rrjetin e shpërndarjes sot do të mbesin shfrytëzuesit e komunës së Kisela Vodës, kumtoi QRMK pas informacionit të marrë nga EVN SHA Maqedoni.

Marketing

Nga ora 08:30 deri në orën 09:30 pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e një pjese të rrugës “Mishko Mihajllovski” dhe një pjesë e rr. “Emil Zola” nga nr. 18 deri në nr.22, komuna e Kisela Vodës.

Të martën nga ora 09:00 deri në orën 14:00 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e objekteve në qarkun e Tregut të gjelbër, komuna e Qendrës.

Në periudhën kohore nga ora 09:00 deri në orën 15.00 pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e një pjese të f.Batincë, komuna e Studeniçanit.

Exit mobile version