Spahiu: Pikërisht ky është shpirti i lindur lider!

A nuk e bën të veçantë zemërgjerësia dhe maturia në veprim, duke falur dhe dhënë shansin e përmirësimit të gabimit, përmes pendimit, çdo miku të armiqësuar për një kohë dhe pastaj përsëri të miqësuar, por edhe armiqve të dikurshëm të shndërruar në miq sot, e ai pa thënë as edhe një fjalë të vetme përçarëse dhe lënduese, lëre më veprim, për ata që kur janë “armiq” të tij nuk lënë gjë pa thënë dhe shpifur për të?
Pikërisht ky është shpirti i lindur lider!, shkruan Artin Spahiu.

Marketing
Marketing