Stadiumi më i madh në vend “Filipi i Dytë” do të riemërohet në “Toshe Proeski”

Arena Kombëtare “Filipi i Dytë” do ta mbajë emrin e legjendës sonë muzikore Toshe Proeski, meson TV21.

Marketing

Nga SHA për ndërtim dhe menaxhim me hapësira banesore dhe afariste, na konfirmuan se kanë dorëzuar iniciativë deri te Qeveria për riemërimin e stadiumit. Prej atje shtojnë se për riemërimin e Arenës do të merret vendim në Qeveri.

Ky riemërtim vjen në përputhje me Marrëveshjen e Prespës për zgjidhjen e kontestit të emrit, që përfshin ndryshimin e emrave të shumë institucioneve, shesheve, rrugëve dhe objekteve të tjera, që përmbajnë elemente greke dhe helene.