Stoillkovski: Zaev të tregoj se çka ka pranuar që të fshihet nga Kushtetuta

Naum Stoillkovski nga VMRO-DPMNE, ka kritikua kryeministrin Zoran Zaev për zhvillimin e fushatës për referendum. Ai kërkon që të ndërpritet me gënjeshtrat, manipulimet dhe blerjen e votave në fushatën për referendumit.

Marketing

“Zoran Zaev duhet të tregoj se çka ka dakorduar dhe çka ka pranuar nga që të fshihet nga Kushtetuta në pajtueshmëri me kushtet e pranuara greke. Duhet të tregoj se ka përgatitur “Ndryshime të pakëndshme” në Kushtetutën e Republikës së Maqedonisë dhe se për çfarë shteti i detyron të votojnë qytetarët”, tha Stoillkovski.

Ai gjithashtu thotë se LSDM, Zaev, Sheqerinska, Dimitrov dhe të tjerët “Maqedonasit Verior” duhet të tregojnë se çka kanë pranuar me marrëveshjen kapitulluese çka juve ju detyruan ta shkruani.