Ballina Aktuale Sugareski inspekton ndërtimin e autostradës Kërçovë – Ohër

Sugareski inspekton ndërtimin e autostradës Kërçovë – Ohër

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski sot do të inspektojë ndërtimin e autostradës Kërçovë-Ohër.

Marketing

Për ndërtimin e rrugës 57 km të gjatë parashikohen 374 milion euro nga EXIM BANK dhe nga buxheti i Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore.
Progresi i përgjithshëm i punëve ndërtimore është 60 për qind.

Marketing
Exit mobile version