Takim i odave sektoriale të LOE-së

Kryetarët e odave sektoriale të Lidhjes së Odave Ekonomike të Maqedonisë (LOE) dhe anëtarët e bordit drejtues sot do të mbajnë takim pune në të cilin theks do të vendoset në rëndësinë e hyrjes së teknologjive më të larta në bashkëpunimin e kompanive vendore dhe atyre të huaja.
Në takim do të diskutohet edhe për masat për thellimin e ambientit afarist, si dhe për kualifikimin e fuqisë së punës.

Marketing

Në takim, konferencë për shtyp do të mbajnë ministrja e Investimeve të huaja, Zorica Apostolska dhe kryetarja e LOE-së, Danela Arsovska.