Takim pune Abdulselam Selami me Azem Sadikun

Zv.drejtori i Agjensionit për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillimin rural z. Abdulselam Selami realizoi takim pune i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadikun.

Marketing

Temë e bisedës ishte procesi i evaluimit të projekteve të Komunës së Studeniçanit në masat 321, 322 dhe 323 në thirjen e publikuar nga Agjensioni gjatë viti 2018.