Taksitë pa shofer testohen në Dubai

Taksitë pa shofer kanë filluar të testohen në rrugët e Dubait.

Marketing

Autoritet e rrugëve dhe transportit të Dubait përmes një postimi në Twitter kanë treguar për këtë risi.

Këto lloj taksie do të fillojnë të patrullojnë pas tre muajsh. Pasagjeri do të ketë kontakt me sistemin e veturës në fillim dhe në fund të destinacionit, ku i tregon se ku dëshiron të shkojë.

Tipi i veturave është Mecedes Benz por të modifikuara. Këto vetura lëvizin me shpejtësi 32kmh dhe i zënë katër pasagjer.

Marketing