Taravari në mesin e popullit për iftar, Osmani me liderin e partisë!

Kryetari i ASH-së, njëherit kaniddati i koalicionit “VLEN”, Arben Taravari iftarin e parë të muajit të shenjtë të Ramazanit e ka pritur së bashku me banorë.

Marketing

Ndryshe nga Taravari, ministri i Jashtëm dhe kandidati i BDI-së për preident Bujar Osmani, e ka pritur në shtëpinë e tij ku ee kishte të ftuar liderin e partisë dhe kryeministrin teknik, Ali Ahmeti dhe Talat Xhaferin, për të cilët i gjithë Shkupi ishte bllokuar në kohë iftari që të njejtit të lëvznin pa “pengesa” deri te shtëpia e nikoqirit, duke mos bërë llogari qytetarët të cilët kanë bërë përgatitjet e fundit para iftarit.

Taravari nga ana tjetër ishte ftuar për iftar sonte në fshatin Balindoll të Gostivarit. Në një atmosferë impoznate, është rikthyer tradita e vjetër e çeljes së iftarit me krismën e topit, kjo falë iniciativës së banorëve të fshatit.

Në iftarin e parë për këtë muajt të agjërimit në botën Islame, në fshatin Balindoll u shtruar iftar kolektiv dhe u realizua me shumë origjinalitet krisma e topit pas 80 vitesh mungesë, një simbol i botës Islame për lajmërimin e thirrjes së ezanit të akshamit, respektivisht ardhje së iftarit.

Në këtë iftar ai i cili në këto zgjedhje presidenciale garon me sloganin “Populli i pari”, dëshmoi edhe një herë se është njeri i popullit dhe gëzon respekt gjithandjë.

Ndryshe, në një anketë të para disa ditëve, Taravari printe bidnshëm para Osmanit.

https://www.facebook.com/share/v/HSkUSTj29bN7dAPi/?mibextid=qi2Omg
https://www.facebook.com/share/v/xJjitsp1Tfu23t5Y/?mibextid=WC7FNe