Taravari përshëndet marveshjen Kosovë-Sërbi: Qoftë kjo Marrëveshje fillimi i një rruge paqeje

Pas marveshjes së mbrëmshme në Ohër në mes Kosovës dhe Sërbisë, ka reaguar edhe kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari i cili e ka cilësuar si një marveshje e cila duhet të sjell paqe, por dhe kujton se duhet të permbushet me përgjegjsi.Më poshtë ju sjellim statusin e plotë të tij në Facebook:
“Si shqiptar por mbi të gjitha si një qytetar i botës, jam i gëzuar që Kosova dhe Serbia arritën të merren vesh.
Qoftë kjo Marrëveshje vetëm fillimi i një rruge paqeje dhe përgjegjësie, sepse pa përgjegjësi nuk ka Paqe!”-thekson Taravari

Marketing

 

Marketing