Taravari takim në Kumanovë me Shpëtim Pollozhanin

Kandidati për president i opozitës shqiptare VLEN Arben Taravari sot është takuar anëtarët e Shoqatës së të burgosurve politikë shqiptarë në Maqedoninë e Veriut.

Marketing

“Nder i veçantë të takoja sot në Kumanovë, anëtarët e Shoqatës së të burgosurve politikë shqiptarë në Maqedoninë e Veriut.

Me Kryetarin Shpëtim Pollozhani dhe bashkëveprimtarët e tij, diskutuam për nevojën e ndryshimit të politikëbërjes dhe ndaljen e keqqeverisjes.

U pajtuam për domosdonë e sjelljes së drejtësisë për këtë kategori, përfshirë shtyrjen përpara të një ligji për dëmshpërblimin e ish të burgosurve politikë shqiptarë”, është shprehur Taravari.