Tayna në moshën 17-vjeçare, në një video ku shfaqet me emrin e vërtetë

Tayna para se të bëhej “Tayna”!

Marketing

Para se të bëhej reperja më e re dhe njëkohësisht shumë e suksesshme që në fillim të karrierës, Tayna ishte thjesht një bionde që kishte dëshirë të shfaqte talentin përmes ‘cover’-ëve të këngëve të njohura.

E ndër këngët që ka publikuar edhe në Youtube është pikërisht cover i këngës ‘Gangsta” nga Kat Dahlia.

Në këtë video, Tayna, emri i së cilës është Doruntina Shala, shihet me flokë bjonde dhe në moshën 17-vjeçare.