Të gjithë të çmendur pas uniformës së Nigerisë

Të gjithë e duan, por të paktë janë ata që do të kenë mundësinë që ta kenë në periudhën afatshkurtër.

Marketing

Uniforma që Nigeria do të veshë për Botërorin “Rusi 2018” ka mbaruar vetëm 3 orë pasi doli në treg.

Nike mori më shumë se 3 milionë porosi për fanelën dhe ka fituar nga shitjet plot 255 milionë dollarë.

Askush nga Nike nuk ka pranuar të komentojë zyrtarisht këtë mani për fanelën e Nigerisë.