Të reshurat e borës shkaktojnë telashe në komunikacion

Për shkak të të reshurave të mëdha të borës në qafën malore Pletvar prej orës 16:30 është vendosur ndalesë për lëvizje të automjeteve të rënda transportuese, informon Lidhja Automoto e Maqedonisë.

Ndalesë për kamion ka edhe për aksin rrugor drejt Strazhës dhe Drenovë-Prilep.