Telefoni më i hollë në botë, e bëjnë japonezët

Kompania japoneze, Docomo e ka krijuar telefonin më të hollë në botë. Ky telefon duket tamam si një kartelë krediti.
Docomo ka trashësi 5.3 mm, ka një ekran me letër ekrani mono-kromi 2.8 inç, lidhje LTE dhe një bateri 380mAh.

Marketing

Telefoni KY-O1L do të kushtojë 32,000 jen, ose rreth 300 dollarë në tregun amerikan.

Marketing