Temperaturat e ditës në Maqedoni

Moti sot në Maqedoni kryesisht do të jetë me diell, me disa vranësira të vogla. Në fund të ditë dhe në orët orët e vonshme do të ketë kushte për shi dhe bubullima të rralla.

Marketing

Temeperatura e mëngjesit d të lëvizë prej 10 °C deri në 20 °C, kurse temperatura gjatë ditë do të arrijë 35 °C

Në Shkup dhe rrethinë moti kryesisht do të jetë me diell, dhe do të fyejë erë veriperëndimore.

Temperatura e mëngjesit minimale në mëngjes do të jetë 16 °C, kurse temperatura gjatë ditës do të arrijë deri në 33 °C.