Tentoi të bëjë hajgare me gjarprin, por në fund ndodh e papritura

Një djalosh deshi të bënte hajgare me një gjarpër që e gjeti në rrugë, për çka qeshnin me të shokët e tij.

Ai e malltreton gjarprin duke e kapur për bishti dhe duke e rrokullisur

Marketing

Por, për një moment gjarpri e kap djaloshin për një shami me të cilën ishte mbështjell në pjesën e poshtme të trupit.

Djaloshi i frikësuar se mos po e kafshon, e lëshon gjarprin në tokë i cili pastaj ia heq shaminë djalit nga trupi,i cili ishte i zhveshur.

Ky gjest i tij është filmuar nga shokët e tij, të cilët kënaqeshin duke qeshur me situatën komike mes djalit dhe gjarprit

Marketing