Tërmeti dridh këtë qytet të Maqedonisë (FOTO)

Një tërmet prej 2.4 shkallë riter ka dridhur sot Valladovën.

Marketing

Epiqendra e tërmetit ka qenë 11 kilometra larg qytetit, gjegjësisht 131 kilometra nga Shkupi.

Tërmeti ka ka qenë në thellësi prej 2 kilometrave.

Në Evropë në rajonin medetirian sot tërmet ka pasur edhe në Turqi, Rumani, Francë, Zvicër, Spanjë dhe vende tjera.

Marketing