Tetovë, para një kazinoje rrahet një 53 vjeçar

Njëzet minuta para mesnate në Stacionin Policor në Aerodrom, 53 vjeçari M.K. nga Tetova ka lajmëruar se ditën e njëjtë rreth orës 23 para kazinos në qendrën tregtare ‘Shkupjania’ fizikisht është sulmuar nga disa persona të panjohur

Marketing

Nga sulmi, M.K. me lëndime është dërguar në Spitalin e përgjithshëm të qytetit “Shën Naum Ohri” ku iu është dhënë ndihmë mjekësore.

Po ndërmerren masa për gjetjen e kryerësve dhe zbardhjen e tërësishme të rastit.