Teuta Arifi inspekton punimet në Reçicë të Vogël

????????????????????????????????????

Pas bekatonizimit të tërësishëm të rrugës së “UÇK”-së vazhduam me rregullimin e tërësishëm e trotuareve, ndërtimit të kanalit të ujit, mbjelljen e pemëve, vendosjen e pajisjeve urbane, shtypjen e sinjalizimit horizontal dhe vizëbardhave, vendosjen e anësoreve dhe asfaltimin e tërësishëm të rrugës. Kjo rrugë ishte shkatërruar tërësisht nga vërshimet e vitit 2015.

Marketing

Me asfaltimin e rrugës në pjesën e poshtme, përfundohet cikli i asfaltimit të tërësishëm të dy Reçicave bashkë me rrugën “172”.

Vendosja e ndriçimit publik gjithashtu do të kontribuojë në rrumbullakimin e gjithë investimit infrastrukturorë, në këtë vendbanim mjaftë të rëndësishëm të bashkësisë sonë.
Bashkë na presin edhe shumë punë në Reçicë. Faleminderit banorëve për mikpritjen dhe bashkëbisedimin.
Bashkë mundemi!

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????