Thaçi në takim me strukturat e degës së PDSH-së të Sarajit dhe Çairit

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi sot zhvilloi takim me strukturat e degës së Sarajit dhe Çairit, ku ishin prezent kryesitë e degëve dhe kryetarët e nëndegëve përkatëse.

Marketing

Në këtë takim Kryetari Thaçi foli për situatën aktuale politike me theks të veçantë për rëndësinë e de-bllokimit të proceseve integruese dhe për rëndësinë e implementimin të plotë të marrëveshjes me Greqinë, duke vënë në pah kontributin e lartë të faktorit ndërkombëtar SHBA dhe BE.

Kryetari Thaçi gjithashtu bashkëbisedoi me strukturat partiake për veprimet e mëtutjeshme, me qëllim të forcimit të forcës tonë politike duke pasur parasysh interesimin e madh të shqiptarëve për anëtarësim në PDSH.

Marketing