Thaçi: Propozimi im për zgjidhje paqësore me Serbinë është i qartë

Presidenti Hashim Thaçi është deklaruar edhe një herë në lidhje me debatin e ngjallur së fundi për raportin Kosovë-Serbi dhe korrigjimin e kufirit. Thaçi është shprehur se propozimi i tij për zgjidhje paqësore me Serbinë është i qartë.

Marketing

“Propozimi im për zgjidhje paqësore me Serbinë është i qartë: jo ndarje në baza etnike, mirëpo po për korrigjimin e kufirit dhe njohjen reciproke”, ka shkruar Presidenti Thaçi, raporton kosovapress.

Marketing