Ballina Aktuale “Trajketorja”, dëgjohen 30 “bomba” në seancën e sotme

“Trajketorja”, dëgjohen 30 “bomba” në seancën e sotme

Në seancën e radhës për lëndën e PSP-së “Trajektorja” sot u dëgjuan 30 “bomba” nga bisedimet e marrëveshjes se si do të kryen procedurat ligjore me kompanitë kineze rreth ndërtimit të autostradës Miladinovci- Shtip dhe Kërçov – Ohër në periudhën e vitit 2013-tës.

Marketing

Në përgjime më së shumti dëgjohet biseda e ish ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakievski, me bashkëpunëtorët e tij, me ambasadorin e Maqedonisë në Kinë, Oliver Shambovski dhe me ish kryeministrin Nikolla Gruevski si dhe ish ministrin e Financave Zoran Stavreski.

Për rastin në fjal duhet të dëgjohen 315 “bomba” në total.

Marketing
Exit mobile version