Transporti publik sot dhe nesër sipas orarit të së dielës

Për shkak të festës fetare, sot dhe nesër transporti publik do të funksionojë sipas orarit të së dielës, me përjashtim të linjave 11, 11A, 18A, 32, 47A, 51, 55, 55B, 56, 56A, 70. , 74, 81, 118, 160, 164 dhe 180, të cilat do të funksionojnë sipas orarit të udhëtimit të së shtunës.

Marketing

Ndërmarrja e Transportit Publik informon se sot nga ora 07:00 deri në 14:00 do të punojnë biletaritë në Gjorçe Petrov dhe në Qendrën e Transportit, ndërsa nesër të gjitha biletaritë dhe qendrat e personalizimit do të kenë orar të rregullt të punës.

Teleferiku do të funksionojë si zakonisht sot dhe gjatë fundjavës, nga ora 10 deri në 20.

Marketing