Tre garues shqiptarë po marrin pjesë në garat e Kur’anit famëlartë në Mekë të Arabisë Saudite

Në Mekë të Arabisë Saudite për herë të parë po mbahen garat e hifzit të Kur’anit famëlartë, shkruan Open-TV.

Marketing

Në mesin e shumë pjesëmarrëve nga vende të ndryshme të botës janë edhe tre garues shqiptar: Hfz. Hasib Emrullai nga fshati Hotël i komunës së Likovëss, Abdurrahman Susuri nga Republika e Kosovës dhe Abdulla Xhafa nga Shqipëria. Këto gara në Kur’an po i ndjek nga afër edhe hoxha i respektuar nga Kumanova, Rexhail Aziri.

Hafizin Hasib Emrullain është kualifikuar për në garat Kur’anore në Qaben e Bekuar.

Për garuesit më të mirë do të ketë shpërblime interesante.(Open-tv)