Trevjeçarja arrin koeficientin e inteligjencës në 171 pikë

Trevjeçarja e quajtur Ophelia, del të jetë fëmijë mjaft i talentuar, pasi ajo ndonëse në një moshë të tillë, ka arritur të sfidojë të gjithë duke arritur koeficientin e inteligjencës në 171.

Marketing

E gjithë kjo duket si një befasi për prindërit e saj Natalie dhe Ben, pas shumë angazhimeve që bën për vajzën e tyre në Britani, ndërsa të njëjtën kohë dhe ishin kritikuar mjaftë shumë.

”Ajo filloi duke thënë ngjyrat, letrat, numrat e saj mjaft herët në krahasim me shumicën e fëmijëve”, të cilët po vijonin klasë në Mensa, thotë nëna e saj Natalie.

Deri në moshën dy vjeçare, Ophelia, fëmija i parë i çiftit, sipas BBC ishte në gjendje të mbante mend dhe të recitonte alfabetin.

Marketing