Ballina Biznes Tribunë për të ardhmen e marrdhënieve ekonomike me Federatën Ruse

Tribunë për të ardhmen e marrdhënieve ekonomike me Federatën Ruse

Oda Ekonomike maqedono ruse sot organizon takim biznesor në temë “E ardhmja e marrëdhënieve ekonomike me Federatën ruse”.

Marketing

Takimi organizohet me rastin e 14 vjetorit të ekzistimit të Odës Ekonomikë maqedono- ruse.

Organizatori paralajmëron paraqitjen e ambasadorit të Federatës ruse Sergej Aleksandroviq Bazdnikin dhe të ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomizimit të Ujërave Lupço Nikollovski.

Exit mobile version