Tridhjetë vite nga marrëdhëniet diplomatike mes RMV dhe Japonisë, kështu e shënoi këtë datë ministri Bujar Osmani

Në ceremoninë e dorëzimit të letrave ndërmjet ministrave të Punëve të Jashtme dhe kryeministrave të Maqedonisë së Veriut dhe Japonisë, në 30 vjetorin e marrëdhënieve diplomatike, ambasadorit japonez iu drejtova edhe në gjuhën e tij, përveç dy gjuhëve zyrtare vendin tonë.
“Nëse i flet një njeriu në një gjuhë që ai e kupton, kjo i shkon në mendje. Nëse i flet në gjuhën e tij, i shkon në zemër.” Nelson Mandela

Marketing

https://www.facebook.com/bujar.osmani.942/videos/1116881566227495