Trupi i një gruaje gjendet në lumin Vardar

Një trup i një gruaje është gjetur në ujërat e Lumit Vardar nën urën në afërsi të Kompleksit të bankave.

Marketing

Sipas informatave fillestare, bëhet fjalë për një grua të moshës rreth të 70-tave, e cila kishte rënë në lumin Vardar dhe ishte fundosur.

Ekipet e Ndihmës së shpejtë dhe policisë gjenden në vendin e ngjarjes.