“Trust”, Koçan dhe të akuzuarit tjerë do dëgjojnë 10 bomba të reja

Biznesmeni Sead Koçani bashkë me Vasilije Aviroviq dhe Safet Vatiq si të akuzuar në lëndën “Trust” të Prokurorisë speciale publike më 3 korrik në gjykatën penale do të duhet të dëgjojnë 10 bomba të reja të PSP-së.

Marketing

Nga PSP për “Makfaks” kanë konfirmuar se bëhet fjalë për 10 materiale të pa publikuara që janë gjetur derisa ka zgjatur procedura gjyqësore.

Koçan dhe të akuzuar tjerë janë deklaruar se nuk ndjehen fajtorë.

Marketing