“TVSH-ja Ime”: Rritet pragu nga 1.800 në 2.100 denarë

Kuvendi i RMV sot miratoi ndryshimet dhe plotësimet në Ligjin për kthimin e një pjese të TVSH-së për personat fizikë.

Marketing

Me këtë ndryshim rritet pragu për kthimin e një pjese të TVSH-së nga 1.800 denarë në 2.100 denarë për një tremujor.

Marketing